Żeberka jarmarczne duszone

Żeberka jarmarczne duszone

Żeberka jarmarczne duszone

Dawno nie było mięsa, a więc czas nadrobić zaległości. Zrobiłam żeberka duszone w sosie z kiszonym ogórkiem. Polecam Wam, bo są rewelacyjne w smaku. Do tego ziemniaki i surówka. Czyż nie jest to pyszny obiad? Jeśli macie ochotę wypróbować żeberka przygotowane w inny sposób, ale równie smaczny to zapraszam tutaj A na sobotni lub niedzielny obiad polecam poniższy sposób na żeberka 1 kg żeberek wieprzowych 2 duże cebule 5 ogórków kiszonych 2 łyżki mąki + 1 łyżka mąki 2 łyżki masła klarowanego 2 szklanki wody... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.