Wieprzowina po kantońsku

Wieprzowina po kantońsku

Wieprzowina po kantońsku

Polecam Wam bardzo fajny przepis na soczyste, miękkie, smaczne mięso. Podałam je z pęczakiem. Pasuje również do ziemniaków, ryżu, makaronu, klusek. Bardzo łatwe do przygotowania, ale wymaga trochę czasu. Zamiast łopatki może być karkówka wieprzowa. Więcej przepisów na dania mięsne znajdziecie na moim blogu w zakładce MIĘSA. Jest tam najwięcej przepisów i każdy znajdziecie coś ciekawego i smacznego na obiad. Proszę podzielcie się swoją opinią w komentarzach po przygotowaniu dania. Składniki 1 kg łopatki wieprzowej 2 s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Autor

smak i uczucie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, sosy, kluski, dania mięsne, obiad, karkówka, makaron, ryż, ziemniaki, makarony, wieprzowina, mięsa pieczone, dania z makaronem, karkówka na obiad, obiad z makaronem, karkówka w cebuli, karkówka pieczona, pieczona karkówka, pieczone ziemniaki z czosnkiem, pieczone ziemniaki

Inne przepisy z O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.