Udka z indyka z pieczarkami

Udka z indyka z pieczarkami

Udka z indyka z pieczarkami

Udka z indyka bez kości duszone z pieczarkami. Pyszne danie mięsne. Można podawać z ryżem, makaronem, ziemniakami, kaszą lub kluskami. Do tego polecam surówkę z kapusty pekińskiej  i mamy szybki obiad. Na blogu w zakładce MIĘSA znajdziecie mnóstwo przepisów na dania z różnych rodzajów mięs. Jeżeli przygotowaliście danie z moich przepisów to proszę podzielcie się swoją opinią w komentarzach. Składniki 1 kg udek indyczych bez kości 400 g pieczarek 2 średnie cebule 2 łyżki sosu worcestershire 2 łyżki masła... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Autor

smak i uczucie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

udka , pieczarki, mięso, kluski, sosy, indyk, dania mięsne, ryż, makaron, ziemniaki, makarony, obiad na szybko, kapustą, szybki obiad, surówka, obiad, kapusta pekińska, kasza, surówka z kapusty, pieczarki w sosie, mięso duszone, dania z makaronem, dania bez mięsa, makaron z pieczarkami, pieczarki do obiadu, obiad z makaronem, makaron na obiad, sos mięsny, ryż smażony

Inne przepisy z O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.