Udka z indyka pod pierzynką z pora

Udka z indyka pod pierzynką z pora

Udka z indyka pod pierzynką z pora

Dwa udka z indyka i mamy obiad dla czterech osób. Lubicie mięso z indyka? Jedni mówią, że jest suche, inni się nim zachwycają. Ja uważam , że dobrze zrobiony indyk wcale nie jest suchy. Przekonać się możecie pod warunkiem , że wypróbujecie ten przepis. Nie wymaga wiele pracy. Ja kupiłam już udka indycze bez kości, ale można w łatwy sposób kość usunąć sami. Inny mój przepis na mięso z indyka  znajdziecie Tutaj Składniki: 2 udka indycze 4 łyżki majonezu 2 duże pory 3 łyżki śmietany 100 g żółtego sera 1 ł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Autor

smak i uczucie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

udka , por , indyk, mięso, majonez, ser, do pracy, kotlet, kotlety, obiad, ser żółty, obiad dla 2 osób, mięso na obiad, mięsa pieczone, pieczone udka, bez pieczenia

Inne przepisy z O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.