Udka w sosie pieczarkowym z koperkiem
Udka w sosie pieczarkowym z koperkiem
Szybki i smaczny obiad. Udka w sosie pieczarkowym z koperkiem. Można podawać z ryżem, ziemniakami, kaszą, kluskami lub makaronem. Mięso mięciutkie, a sos kremowy. Na blogu w zakładce MIĘSA znajdziecie mnóstwo przepisów i pomysłów na dania mięsne. Nie tylko z kurczakiem, ale także i z innymi rodzajami mięsa. Szczególnie polecam kurczaka w sosie porowym. Pycha! Składniki 8 podudzi z kurczaka 250 g pieczarek 1 duża cebula 3 łyżki posiekanego koperku 3 łyżki masła klarowanego 250 g śmietany (dałam 18%) sól pieprz ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem
Autor
smak i uczucie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, mięso, kluski, kurczak, sos pieczarkowy, udka , pieczarki, papryka, dania mięsne, ziemniaki, makaron, ryż, makarony, obiad, kasza, sos do kurczaka, podudzia z kurczaka, kurczak z pieczarkami, obiad na szybko, szybki obiad, sos do makaronu, dania z kurczakiem, mięso duszone, pieczarki w sosie, sos mięsny, obiad z makaronem, makaron na obiad, dania z makaronem, kurczak z makaronem, kurczak z papryką
Inne przepisy z O kuchni z uczuciem
Dodaj komentarz