Pulpety z indyka na pieczonych warzywach

Pulpety z indyka na pieczonych warzywach

Pulpety z indyka na pieczonych warzywach

Pulpety z indyka na pieczonych warzywach  podane z sosem serowym. Smaczne, syte i bardzo łatwe do przygotowania. Warzywa możecie wykorzystać dowolne, takie jakie posiadacie w chwili obecnej w domu czy też w zależności od sezonu. Pulpetów wychodzi dużo więcej z podanej porcji mięsa więc połowę przeznaczyłam na drugi dzień do obiadu, które można podać z ziemniakami, surówką i sosem serowym. Z podanej porcji wychodzi dwa obiady dla 4 osób. Składniki Pulpety 700 g mięsa mielonego z indyka 1 jajko 1 kajzerka 1 ł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Autor

smak i uczucie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pulpety, sosy, tarta, mięso, sos serowy, bułki, ziemniaki, indyk, ser, papryka, marchewka, cebula, mielone, obiad, zapiekanki, zapiekanka, mięso mielone, ciastka kremówki, surówka, ser żółty, zapiekanka z mięsem , obiad dla 2 osób, ziemniaki na obiad, mięso na obiad, mięsa pieczone, zapiekanka z serem, warzywa na patelnie, pieczone ziemniaki, pieczone ziemniaki z czosnkiem, mielone z warzywami

Inne przepisy z O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.