Składniki: 2 większe czerwone papryki 6 pomidorów średniej wielkości Bazylia świeża 8 małych ząbków czosnku Sól morska Pieprz Oliwa z oliwek 2 łyżeczki kaparów Wykonanie: Paprykę umyć, przekroić na dwie połówki i oczyścić z pestek. Ułożyć ją w naczyniu do zapiekania. Posolić i popieprzyć środki papryki.Do każdej połówki włożyć dwa obrane ząbki czosnku. Pomidory obrać ze skórki i poupychać w papryce. Posypać solą pieprzem i mocno skropić oliwą z oliwek . Posypać kaparami i zapiec w piekarniku w 170 stop około 20 ... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...