Naleśniki zapiekane pod budyniem

Naleśniki zapiekane pod budyniem

Naleśniki zapiekane pod budyniem

Naleśniki podane w troszkę inny sposób, a smakują rewelacyjnie. Bardzo ładnie się kroją na porcje. Nie zdążyłam zrobić porcji na talerzu, bo zbyt szybko zostały zjedzone. Jak będę przygotowywała ponownie to postaram się dołożyć brakującą fotkę. Polecam na śniadanie, kolację lub obiad. Ja polałam syropem klonowym ,ale również przed pieczeniem można posypać płatkami migdałowymi. Ciasto na naleśniki 250 g mąki 250 g wody gazowanej 250 ml mleka 2 jajka 1 łyżka oleju 3 łyżki cukru olej do smażenia Wszystkie składniki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Autor

smak i uczucie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

naleśniki, naleśnik, budyń, ciasto, śniadania, śniadanie, kolacja, obiad, ciasto na naleśniki, gofry, szybkie śniadanie, szybka kolacja, obiad na szybko, szybki obiad, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, szybkie ciasto, szybkie ciasto bez pieczenia

Inne przepisy z O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.