Łopatka duszona w rękawie z kapustą

Łopatka duszona w rękawie z kapustą

Łopatka duszona w rękawie z kapustą

Łopatka duszona w rękawie wraz z kapustą to moja propozycja na pyszny niedzielny obiad. Mięciutka, soczysta, smaczna porcja mięsa. Kapusta uduszona z mięsem jest wspaniałym dodatkiem do obiadu. Na blogu w zakładce MIĘSA znajdziecie inne propozycje na dania mięsne. Zapraszam i polecam! Składniki 1 mała główka kapusty białej 1,5 kg łopatki wieprzowej bez kości 1 duża cebula sól pieprz 1 łyżka majeranku papryka słodka 2 liście laurowe 4 ziela angielskie Kapustę poszatkować, oprószyć lekko solą i wygnieść dobrze ręk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.