Kurczak z chrupiącą skórką

Kurczak z chrupiącą skórką

Kurczak z chrupiącą skórką

Kurczak, który robi się sam. Nie ma przy nim pracy wiele pracy. Smarujemy przyprawami, pakujemy do piekarnika w rękawie do pieczenia i gotowe. Mięso jest soczyste, mięciutkie, a skórka chrupiąca. Takie własnie mięso najbardziej lubię. Do tego podałam frytki i surówkę z pora z marchewką Polecam na niedzielny obiadek :) Składniki 1 kurczak 1 łyżeczka słodkiej papryki 1 łyżeczka soli 1 łyżeczka pieprzu ziołowego 1/4 łyżeczki ostrej papryki 1 łyżeczka curry 1 łyżka oleju rękaw do pieczenia Kurczaka umyć i osuszyć ręczn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.