Kurczak duszony w kwasie chlebowym

Kurczak duszony w kwasie chlebowym

Kurczak duszony w kwasie chlebowym

Polecam Wam kurczaka duszonego w kwasie chlebowym. Rewelacyjny smak. Mięso mięciutkie o lekko słodkim posmaku. Podałam go z ryżem na sypko i surówką z kapusty pekińskiej. Wspaniały obiadek. Może i wy skusicie się na takie jedzonko. Więcej przepisów na dania mięsne znajdziecie w zakładce MIĘSA. Jeżeli przygotowaliście coś z moich przepisów to proszę podzielcie się swoją opinią w komentarzach. Składniki: 4 ćwiartki z kurczaka 1 duża cebula 0,5 l kwasu chlebowego 3 łyżki masła klarowanego 1 mały por sól pieprz słodka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.