Filet mignon podany ze szpinakiem

Filet mignon podany ze  szpinakiem

Filet mignon podany ze szpinakiem

Filet mignon to stek z polędwicy wołowej, z jej środkowej części. Najbardziej delikatna i pożądana część wołowa, a zarazem najbardziej kosztowna. Takie podanie jest jednym z moich ulubionych. Jednak nie zapomnijcie o najważniejszym, o dobrej jakości wołowiny i sprawdzony dostawcy.  Składniki :   2 steki z polędwicy wołowej (ok 200 g, grubość 2,5 cm każdy) świeżo i grubo zmielony czarny pieprz  sól najlepiej morska grubo mielona  200 g baby szpinaku  3 ząbki czosnku  ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niezły Młynek

Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.