Już jakiś czas temu pokazywałam Wam na blogu fantastyczny przepis na pikantną cebulę marynowaną , idealną jako dodatek do mięs, serów i innych dań. Naprawdę polecam Wam tamten przepis, jednocześnie przygotowałam dla Was coś nowego. Tym razem wersja słodko-kwaśna, która jest bardziej zbliżona do konfitury. Idealnie nadaje się jako dodatek do mięs czy sera, ale także świetnie pasuje na pizzę czy tartę. Zróbcie konfiturę z cebuli z tego przepisu, a nie pożałujecie. Możecie przechowywać ją w lodówce w zamkniętym sło... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...