Muffinki czekoladowe, bezglutenowe, wegańskie

Muffinki czekoladowe, bezglutenowe, wegańskie

Muffinki czekoladowe, bezglutenowe, wegańskie

Muffinki czekoladowe Składniki: 1 szklanka mąki ryżowej 2 łyżki mąki ziemniaczanej 2 łyżki mąki gryczanej 4 łyżki oleju kokosowego 1 szklanka mleka ryżowego 1 łyżeczka proszku do pieczenia BIO syrop z agawy 5 łyżek kakao dżem wiśniowy Mąki wsypałam do miski, dodałam proszek do pieczenia, olej kokosowy, kakao i agawę. Wszystkie składniki wymieszałam na gładko za pomocą miksera. Jeśli ciasto jest zbyt rzadkie, należy dodać więcej mąki. Jeśli natomiast jest zbyt gęste, należy dodać mleka. Ciasto przelałam do ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietadieta

Autor

Monika K

Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, muffiny, kokosowe, jajko, ciasto wiśniowe, ciasto kokosowe, bez pieczenia, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto z bezami

Inne przepisy z nietadieta

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.