Świeże sajgonki z tofu

Świeże sajgonki z tofu

Świeże sajgonki z tofu

Świeże sajgonki z tofu są chrupiące, pełne warzyw i niecodziennych smaków, a to za sprawą dodatku sosu masła orzechowego. Czas : 30 minut Poziom trudności : Średnie Liczba porcji: 2 duże Składniki: 10-12 arkuszy papieru ryżowego Opakowanie tofu 2 duże marchewki Pęczek rzodkiewek Duża garść szpinaku lub główka sałaty 1 szklanka kiełków 1/2 opakowania drobnego makaronu ryżowego vermicelli Sos sojowy do podania Sos 4 łyżki masła orzechowego 4 łyżki wody Przygotowanie: Krok 1 Ugotuj makaron ryżowy. Odcedź, prze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makaron, szpinak, krokiety, makaron ze szpinakiem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.