Makaron z pieczonymi warzywami i boczniakami

Makaron z pieczonymi warzywami i boczniakami

Makaron z pieczonymi warzywami i boczniakami

Danie najlepiej zrobić z makaronu z mąki pełnoziarnistej, albo gryczanej – świetnie łączy się z pieczonymi, „dymnymi” warzywami i boczniakami. Czas : 30 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2 Jedno z tych niepozornych, nieoczywistych dań, których człowiek, będąc w restauracji, pewnie z karty by nie wybrał. I szkoda, bo to prosta, bardzo smaczna i zdrowa potrawa. Robi się ją szybko i nie wymaga dużo pracy. Zadanie można sobie jeszcze ułatwić piekąc wszystkie składniki w piekarniku, łącznie z grzyba... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makaron, tarta, grzyby, kalafior, kalafior pieczony, bez pieczenia

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.