Makaron ryżowy z tofu z dresingiem z masła orzechowego

Makaron ryżowy z tofu z dresingiem z masła orzechowego

Makaron ryżowy z tofu z dresingiem z masła orzechowego

Makaron ryżowy z tofu z pysznym słodko-słonym dresingiem, smakuje absolutnie wyjątkowo. Danie jest przy tym bardzo łatwe do zrobienia. Czas: 25 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji : 2 Makaron ryżowy z tofu jest wyjątkowy z trzech powodów: 1. tofu przed usmażeniem jest kilka minut marynowane w sosie sojowym z dodatkiem miodu, cytryny i ostrej przyprawy. Zapanierowane w mące ziemniaczanej, usmażone są chrupiące z zewnątrz, a w środku niebywale aromatyczne 2. makaron jest wymieszany z surowymi warzywa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.