Jak ugotować kuskus? Kasza jest typu instant, zatem można ją zrobić w kilkanaście minut. Niby proste, ale żeby kuskus miał odpowiednią konsystecję potrzebuje właściwego podejścia. Polecamy Wam dwie proste techniki robienia kuskusu. Kasza dla zabieganych Kuskus jest specyficznym rodzajem kaszy, będącej wytworem rąk ludzkich. To granulat zrobiony z odpadów twardej pszenicy durum, namoczonych, podsuszonych i otoczonych mąką. W sklepach sprzedawany jest w postaci podgotowanej, która wymaga już tylko bardzo krótki... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.