Idealne na lunch do pracy – musaka z komosą na skróty

Idealne na lunch do pracy – musaka z komosą na skróty

Idealne na lunch do pracy – musaka z komosą na skróty

Lekkie, ale sycące, pachnące korzeniami danie z faszerowanych bakłażanów. Smakuje jak musaka, ale jest bardzo łatwe do zrobienia i nie wymaga umiejętności kulinarnych. Doskonale smakuje po odgrzaniu – co czyni je idealnym na lunch do pracy. Przygotowanie musaki w oryginalnej wersji wymaga niemało pracy, choć daje też równie dużo satysfakcji podczas jedzenia. My proponujemy Wam przepis na skróty, do zrobienia w pół godziny. Danie jest bardzo smaczne, nie wymaga umiejętności ani wysiłku. Doskonale nadaje s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, mielone, kolacja, indyk, mięso mielone

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.