Chrupiący smażony ryż z piklami

Chrupiący smażony ryż z piklami

Chrupiący smażony ryż z piklami

Chrupiący smażony ryż naprawdę nieźle chrupie i pysznie smakuje. Danie jest dziecinnie proste i możesz je zrobić dosłownie w kwadrans. Czas : 15 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2 Jeśli lubisz smażone sajgonki to będziesz wiedzieć o co chodzi. Chrupiący smażony ryż jest dla ciebie. Jeśli sajgonek nie znasz to nic nie szkodzi – pokochasz to danie. Więcej, nawet jeśli nie przepadasz za ryżem to w tej wersji zasmakuje ci niezawodnie! Tu znajdziesz przepis na smażone sajgonki a tu na świeże spring r... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.