Bakłażan pod parmezanem Franka Sinatry

Bakłażan pod parmezanem Franka Sinatry

Bakłażan pod parmezanem Franka Sinatry

Prosty przepis na pyszną, choć niepozorną zapiekankę, którą każdy zrobi śpiewająco. Bakłażan pod parmezanem, klasyk włoskiej kuchni, to ulubione danie jednego z największych piosenkarzy XX w. Czas przygotowania: 25 minut Czas pieczenia: 20 minut Poziom trudności: łatwe Liczba porcji: 2 Magazyn „People” umieścił go na liście 100 najbardziej wpływowych ludzi XX w. Aktor, nagrodzony Oscarem, piosenkarz ze 150 mln sprzedanych płyt. Miał własne studio nagrań, studio filmowe, linię lotniczą i biuro obrotu nieruchomości... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zapiekanki, zapiekanka, tarta, kurczak, zapiekanka z kurczakiem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.