Boczek pieczony z natką pietruszki i czosnkiem

Boczek pieczony z natką pietruszki i czosnkiem

Boczek pieczony z natką pietruszki i czosnkiem

Od czasu, kiedy kupiliśmy szynkowar i wraz z nim kilogram soli do peklowania, nie kupujemy już wędlin. Regularnie co dwa tygodnie robimy bowiem swoje domowe wędliny – raz w szynkowarze, a raz dla odmiany w piekarniku. Przed tegorocznymi świętami zrobiliśmy boczek pieczony z natką pietruszki i czosnkiem , który wyszedł tak dobry, że zrobimy go ponownie na święta. Udostępnij Boczek pieczony z natką pietruszki i czosnkiem – składniki 1-1,2 kg surowego boczku 1 pęczek natki pietruszki 3 ząbki czosnku ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu niecodziennikpary

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.