Na dobry, słodki początek tygodnia, c udne połączenie smaków - słodka czekolada i kwaskowa żurawina. Nie wiem jak Wam ale mnie już na myśl przychodzą święta :) Składniki: 1 kg półtłustego twarogu, 150 g cukru, 3 jajka, 3 żółtka, 2 łyżki budyniu śmietankowego (może też być waniliowy), 2 łyżeczki cukru waniliowego, 2/3 szklanki żurawiny (użyłam świeżej, ale może też być mrożona lub suszona)+do dekoracji, 100 g (tabliczka) czekolady z nadzieniem żurawinowym (może być bez nadzienia), Spód: 200 g jasnych he... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...