Papryka w kapturkach faszerowana grzybami leśnymi i kaszą jaglaną.
Papryka w kapturkach faszerowana grzybami leśnymi i kaszą jaglaną.
Przepis na : obiad
Chyba nikogo nie muszę przekonywać...to piękny, smaczny i kolorowy obiad pachnący jesienią. Składniki: 4 kolorowe papryki, 100 g kaszy jaglanej, około 200 g grzybów (prawdziwki, podgrzybki, kurki), 1 duża cebula, 1 ząbek czosnku, 8 łyżeczek startego żółtego sera, sól, pieprz, słodka i ostra papryka w proszku, masło do smażenia (opcjonalnie olej) Sposób przygotowania: Kaszę ugotować według przepisu na opakowaniu, osączyć. Grzyby oczyścić, opłukać i dość grubo pokroić. Cebulę i czosnek obrać i drobno posieka... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Nie tylko w kuchni
Autor
Violcia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, grzyby, kasza, ser, kurki, obiad, kasza jaglana, ryż, ser żółty, kurki przepis na obiad, ryż smażony
Inne przepisy z Nie tylko w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję