Czekoladowo- orzechowe babeczki z kokosem

Czekoladowo- orzechowe babeczki z kokosem

Czekoladowo- orzechowe babeczki z kokosem

 Czekolada, orzechy i kokos. Trzy całkiem odmienne składniki, a w połączeniu w jednej babeczce komponują się naprawdę dobrze! Babeczki są wilgotne, intensywnie czekoladowe i banalnie proste! Najlepsze w dniu pieczenia, choć na następny dzień też są niczego sobie ;) Polecam!   Składniki: (na 8-10 sztuk)   Ciasto: 100 ml mleka 2 łyżki kakao 100 g cukru trzcinowego 60 g gorzkiej czekolady 90 g mąki pszennej 2 małe jajka szczypta soli 100 ml oleju rzepakowego 50 g zmielonych orzechów włoskich 1 łyżeczk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Nastoletnie Wypiekanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.