Przepis na : śniadanie
Bardzo popularny, tutaj w UK, przepis na batonik owsiany to świetna przekąska na drugie śniadanie. Przepis łatwy, szybki i tani. Nie jest to wersja tradycyjna, którą oczywiście przetestowałam, gdyż zdecydowanie jest dla nas za słodka. Dałam niewielką ilość cukru, gdyż słodkości nadaje dżem. Składniki: 130 g mąki 130 ml oleju 250 g płatków owsianych 150 g dżemu 2 łyżki cukru brązowego łyżka cynamonu szczypta soli 1. Piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni. 2. Mąkę mieszamy z płatkami cukrem, cynamonem, solą i olej... czytaj dalej...
Mam na imię Kamila. Uwielbiam oglądać blogi kulinarne, z których czerpię inspirację. Sama prowadzę bloga, gdzie zapisuję swoje codzienne zmagania z kuchnią.Gotowanie i jedzenie to moje hobby.