Miodownik

Miodownik

Miodownik

Miodownik  Pyszne ciasto na bazie miodu, z powidłami śliwkowymi, chrupiącą warstwą orzechów włoskich otoczonych miodem, a wszystko przełożone delikatną masą z kaszy manny. Ciasto należy przygotować co najmniej 1 dzień wcześniej przed planowanym podaniem, a najlepiej 3 dni wcześniej. Dopiero wówczas całość smakuje wybornie, placki miodowe miękną, i miodownik nie rozpada się przy krojeniu. Jest o świetne rozwiązanie przed większą imprezą. Ciasto wykonujemy 3 dni wcześniej pozostawiamy w chłodnym miejscu i mamy cz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu na moim stole...

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.