Pasiasty misz-masz truskawkowo-jagodowy
Pasiasty misz-masz truskawkowo-jagodowy
Zapewne wiele osób zastanawia się co dobrego można zrobić z wykorzystaniem białek, które zalegają w zamrażarce. Ja proponuję to pasiaste ciacho :) Makowe biszkopty przełożone masami z jagód i truskawek. Pycha! Składniki: Biszkopty makowe: 15 białek 1,5 szklanki cukru 9 łyżek oleju 1,5 szklanki maki pszennej 1,5 szklanki suchego maku 3 łyżeczki proszku do pieczenia Masa truskawkowa: 300 g truskawek 200 g śmietany kremówki 30% 3 łyżki cukru pudru 125 g serka mascarpone 50 g wiórek kokosowych 1 galaretka... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Na Ciasteczkowych Papierach
Autor
dagita
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
galaretka, mus, biszkopt, truskawka, truskawki, mus truskawkowy, kokosowe, z jagodami, mascarpone, mak, ciastka kremówki, ciasto, ciasto z kremem, ciasta z kremami, krem, torty, tort, ciasto z białek , ciasto z galaretka, ciasta z masa, ciasto z truskawkami, ciasto z truskawkami i galaretką, ciasto z makiem, krem mascarpone, ciasto kokosowe, ciasto z musem truskawkowym
Inne przepisy z Na Ciasteczkowych Papierach
Dodaj komentarz