Jeden z tych dni, kiedy nie pomaga ani dobra kawa, ani czekolada. Nie sądziłam kiedyś, że to powiem (napiszę), ale zmiany pogody strasznie na mnie działają... Tarta, która nas ostatnio zachwyciła. Na prawdę warto ją spróbować. Wszystkie składniki dobrze się ze sobą komponują a samo jej przygotowanie nie należy do zbyt skomplikowanych. Z sezonową botwinką, która smakowałam tutaj wspaniale. Polecam na kolację, bo na obiad może być za mało :D haha :D Forma do tarty o średnicy 26 cm Składniki: Ciasto kruche: 200 g mąki 1... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...