Nie wiem jak to się dzieje, ale kiedy byłam mała, „dzień miał więcej godzin”. Teraz godziny uciekają jedna za drugą, każda minuta jest na wagę złota, czasu ciągle brakuje, a obowiązków coraz więcej. Kiedy mogę dłużej posiedzieć w kuchni, to kombinuję z daniami, ale kiedy czas mnie goni, to biorę makaron, kilka dodatków i chwila moment, a obiad mam gotowy. Polecam makaron z pieczarkami i groszkiem, który jest bardzo kremowy dzięki śmietance i camembert, a sos sojowy zabarwił go na ciemniejszy kolor i dod... czytaj dalej...
Kuchnia to moje miejsce gdzie smaków poszukuję, łączę produkty, z nich dania przygotowuję. Przepisy na kartkach papieru zapisuję, a dania fotografuję. Jestem kulinarną amatorką, ale smakową „doktorką”. Badam smakiem wszystkie składniki i nie chwaląc się naprawdę powstają z nich smakołyki.