Ravioli z warzywami z woka

Ravioli z warzywami z woka

Ravioli z warzywami z woka

Warzywa kolorowe w woku wysmażone, na nich ravioli ze szpinakiem położone. Papryką wędzoną zostało doprawione, pieprzem wyostrzone. Wszystko smakami ciekawie się połączyło i smaczne, danie „stworzyło”. Dla całej rodziny szybkie do przygotowania, smaczne do zjadania, łatwe, ale niebanalne, rozgrzewające w smaku idealne. Składniki:  1 opakowanie Ravioli ze szpinakiem z dodatkiem serka mascarpone Hilcona, 1 czerwona papryka,  1 duża biała cebula, 2 ząbki czosnku, ok. 8 szt. szparagów zielonych, 1 marchew, 1... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moniki Smakołyki

Autor

Monika LMonika L

Kuchnia to moje miejsce gdzie smaków poszukuję, łączę produkty, z nich dania przygotowuję. Przepisy na kartkach papieru zapisuję, a dania fotografuję. Jestem kulinarną amatorką, ale smakową „doktorką”. Badam smakiem wszystkie składniki i nie chwaląc się naprawdę powstają z nich smakołyki.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szparagi, ravioli, mielone, szpinak, zielone szparagi, mascarpone, duszona marchew

Inne przepisy z Moniki Smakołyki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.