Czy 30 min to wyzwanie, na obiadu ugotowanie? Nie, nie i jeszcze raz nie, jeśli tylko się chce, bo można bardzo szybko makaronowe danie przygotować, a resztę czasu na odpoczynek zachować. Jeśli boczek podsmażycie, oliwki, czosnek dołożycie, z makaronem zmieszacie, serek śródziemnomorski dodacie, całość doprawicie, oliwą truflową skropicie, to najprostsze danie, smakiem w pamięci Wam zostanie. Składniki: 150 g makaronu pappardelle, 150 g surowego jak najchudszego boczku, 1 główka czosnku, 50 g sera białego ty... czytaj dalej...
Kuchnia to moje miejsce gdzie smaków poszukuję, łączę produkty, z nich dania przygotowuję. Przepisy na kartkach papieru zapisuję, a dania fotografuję. Jestem kulinarną amatorką, ale smakową „doktorką”. Badam smakiem wszystkie składniki i nie chwaląc się naprawdę powstają z nich smakołyki.