Zielono dookoła wszędzie, więc na talerzu makaron w zieleni też będzie. Bączek fajnie zakręcony z szparagami i ziołami został połączony. Danie smaczne, zdrowe i ekspresowe. Składniki: 250 g makaronu np. bączek, świderki, garść zielonych szparagów, świeży lubczyk, świeża mięta, świeża bazylia, świeża zielona pietruszka, 3 łyżki oleju rzepakowego, pieprz czarny świeżo mielony, sól do smaku, szczypta cukru, sok z cytryny, serek biały solankowy. Przygotowanie: Makaron gotujemy w lekko osolon... czytaj dalej...
Kuchnia to moje miejsce gdzie smaków poszukuję, łączę produkty, z nich dania przygotowuję. Przepisy na kartkach papieru zapisuję, a dania fotografuję. Jestem kulinarną amatorką, ale smakową „doktorką”. Badam smakiem wszystkie składniki i nie chwaląc się naprawdę powstają z nich smakołyki.