Przepis na : obiad
Prosta surówka z dwóch warzyw. Do surówki podobnie jak do sałatek używam białej i jasnozielonej części pora bo jest miękka i deliktniejsza w smaku. Jeśli ktoś nie przepada za intensywnym smakiem pora można go wcześniej sparzyć. składniki: pół główki białej kapusty (ok 1 kg) 400 g pora ( biała i jasnozielona część) 4-5 łyżek majonezu 4-5 łyżek jogurtu naturalnego sól, pieprz Kapustę drobno pokroić lub poszatkować na szatkownicy, przełożyc do miski. Pora pokroić w półplastry delikatnie posolić i odstawić na 30 ... czytaj dalej...
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...