Paszteciki z mięsem z rosołu

Paszteciki z mięsem z rosołu

Paszteciki z mięsem z rosołu

Zostało mi trochę gotowanego mięsa więc żeby się nie zmarnowało zrobiłam paszteciki. Razem z mięsem zmieliłam ugotowane warzywa-marchewkę i cebulę. Do farszu dorzuciłam też kwaśną kiszoną kapustę aby był bardziej wyraźniejszy w smaku. Paszteciki dobrze smakują same lub jako dodatek do czerwonego barszczyku. składniki: farsz 500 g ugotowanego mięsa drobiowego, w tym dwie małe marchewki i cebula   200 g odciśniętej kiszonej kapusty sól, pieprz ciasto 400 g mąki pszennej 50 g świeżych drożdży 2-3 łyżk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Monia miesza i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.