Kofty czyli mielone na patyku

Kofty czyli mielone na patyku

Kofty czyli mielone na patyku

Kofty to świetna propozycja na obiadek. Takie mielone na patyczku fajnie się prezentują na talerzu i są łatwe w przygotowaniu. Mięsko można doprawić ulubionymi przyprawami. składniki: 500 g mięsa mielonego, u mnie z łopatki 1 łyżka musztardy 1 ząbek czosnku 1 łyżeczka słodkiej papryki 1 łyżeczka oregano sól czosnkowa do smaku Mięso mielone przełożyć do miski. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, musztardę i przyprawy. Dokładnie wyrobić masę. Następnie brać porcję mięsnej masy i uformować kulkę. Potem nadzi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Monia miesza i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.