Pieczarki pod migdałowo pistacjową pierzynką

Pieczarki pod migdałowo pistacjową pierzynką

Pieczarki pod migdałowo pistacjową pierzynką

Nie wiem, jak Wy, ale ja bardzo lubię pieczarki i to pod każdą postacią. Smażone, pieczone, gotowane, grillowane, w sosie, pasztecie… i nie tylko. Pieczarki pod migdałowo pistacjową pierzynką należą do moich ulubionych.     Składniki:  - 13 dużych pieczarek (portobello)- 220g mielonych migdałów- ok. 40g pistacji- 2 pory- 2 jajka- sól- olej arachidowy Pieczarki dokładnie oczyszczamy przy użyciu pędzelka. Łyżeczką wydrążamy korzeń. Kapelusze obieramy ze skórki (skórki zostawiamy, zużyjemy do farszu).... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu mojewypiekiinietylko

Autor

mojewypiekiinietylkomojewypiekiinietylko

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, mielone, pieczenie, por , ciekawe przepisy, przystawki, jajko, sosy, kolacja, pasztet, siekane, przekąska, wegetariańska, wegetarianskiego, przekąski, mielone pieczarki, pieczarki w sosie, pieczarki przekąska, pieczeń z mielonego, sos do mielonego , jajka z farszem, sos do jajek, lekkie dania

Inne przepisy z mojewypiekiinietylko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.