Składniki: taka lubimy ,z wierzchu chrupka,a w środku ciągutka. u mnie blacha 33x25,nie mam papieru ,bo moja blaszka ma powlokę non - stick Beza: • 320 g białek(8 białek z jaj ) • 500g cukru • 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej • 2 łyżeczki octu jabłkowego,lu zwykłego białego,lub sok z cytryny Wykonanie Białka ubić w misce szklanej ,lub metalowej . Nagrzać piekarnik do 120 stopni C . Przygotować blaszkę, wyłożyć ją papierem do pieczenia i narysować na nim okrąg o średnicy 30 cm . Ubić białka na sztywno ,s... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...