Żeberka musztardowe-miodowe-a przepis zaczerpnięty z książki Gotuję z lewiatanem

Żeberka musztardowe-miodowe-a przepis  zaczerpnięty z książki Gotuję z lewiatanem

Żeberka musztardowe-miodowe-a przepis zaczerpnięty z książki Gotuję z lewiatanem

Przepis na : obiad

Obiadek akurat na sobotę na 4 osoby, czas przygotowania 90 min .   składniki 1kg żeberek 4 łyżki miodu wielokwiatowego lewiatan 4 łyżki musztardy sarepskiej 3 łyżki oleju uniwersalnego 1 łyżka papryki słodkiej 1 łyżka tymianku 2 łyżki octu winnego 3 posiekane ząbki czosnku 1 łyżeczka pieprzu mielonego 1 łyżeczka soli     Żeberka umyj i podziel na porcje. Składniki marynaty wymieszaj ze sobą i dokładnie obtocz w nich żeberka .Włóż do dużej miski , przykryj folią spożywczą i odłóż do lodówki n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Wyroby

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.