Witam Kochani sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zapraszam na niezwykle pyszne i łatwe w przygotowaniu ciasto maślankowe z rabarbarem i kruszonką. Ciasto jest mięciutkie, długo zachowuje świeżość, jest bardzo pulchne,pachnące i bardzo Wam je polecam :) przepis na blaszkę 25x25cm CIASTO -2,5 szkl maki pszennej tortowej (szklanka 250ml) -2 jajka -3/4 szklanki cukru -2 łyżeczki proszku do pieczenia -250ml maślanki -125ml oleju KRUSZONKA -50g masła lub margaryny -2 łyżki cukru -cukier wanil... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotowanie to moje hobby, uwielbiam też zwiedzać zamki i pałace. Kocham zwierzęta, rękodzieło i muzykę.