W Chinach nie zawsze zupy podaje się na początku posiłku. Można je serwować w przerwach, między innymi daniami, albo wazę z zupą postawić na stole wraz z innymi potrawami. Zupy spotyka się rozmaite - gęste, klarowne, z dodatkiem pierożków lub bez. Można je jeść jako przystawkę lub jako przekąskę - są pyszne. Zapraszam zatem na przepyszną, tradycyjną chińską zupę. Zupa po chińsku z kurczakiem i jajem. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.