Przepis na danie pochodzi od Emilii polskiej Tatarki, z jej rodzinnego domu. Emilia prowadzi bloga Turcja od kuchni. Kartoflaniki to takie pierogi z nadzieniem z ziemniaków, jaj i zieleniny. Są przepyszne, zachęcam do wypróbowania. Tatarskie kartoflaniki. CZYTAJ DALEJ
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.