Tarta na spodzie chlebowym

Tarta na spodzie chlebowym

Tarta na spodzie chlebowym

Jak wykorzystać bułki, bagietki, resztki chleba które zalegają w chlebaku? Najlepiej zrobić z nich tartę, aromatyczną i pyszną. Taka tarta to idealny obiad, czy wczesna kolacja, będzie znakomita. Spróbujcie koniecznie. Tarta z chrupiącym spodem. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Autor

DoowaDoowa

Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, chleb, obiad, kolacja, bułki, bagietka, kiełbasa

Inne przepisy z Moje Małe Czarowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.