Majonez domowy jest o wiele smaczniejszy i o wiele zdrowszy od kupnego. To jest moje zdanie a Wy macie oczywiście prawo myśleć inaczej, niemniej jednak warto zrobić domowy, wypróbować w sałatkach i potem ocenić, który lepszy. Jak mi braknie to wyciągam jajo, olej i dodatki i w 3 minuty majonez gotowy. Tym razem zrobiłam wersję pomidorową, pachnącą latem, polecam. Pomidorowy majonez domowej roboty. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.