Placki porowe z kuminem i chili po irańsku

Placki porowe z kuminem i chili po irańsku

Placki porowe z kuminem i chili po irańsku

Yotam Otolenghi i Jego kuchnia urzekła mnie już dawno a teraz wciąż wracam do tych pysznych dań. Tym razem na stole wylądowały placki porowe, idealne na te chłodne, długie jesienne dni. Przepis Yotama na sposób wegański przerobiła Marta Dymek. Rozgrzewająca chili i aromatyczny kumin poradzą sobie z zimnem i rozgrzeją organizm. Polecam gorąco. Placki porowe z kuminem i chili po irańsku. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dieta Daniela

Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.