Lubicie piklowane warzywa? jeśli tak to podaję pomysł jak szybko i smacznie zrobić takie pikle, wrzucić do lodówki, by za dwa dni cieszyć się smakiem marynowanych warzyw. Dodaje się do słoika ulubione zioła, ulubiony ocet, ulubione przyprawy i warzywa które będziemy marynować. Proste? no to zaczynamy. Ja swój pomysł zaczerpnęłam od Amber i piklowałam ogórki, Wy możecie puścić wodze fantazji i marynować cukinię, cebulkę, czosnek czy jeszcze coś innego. Marynowane ogórki z cebulką. CZYTAJ DALEJ ... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.