Pieczarki nadziewane botwinką i kuskusem

Pieczarki nadziewane botwinką i kuskusem

Szybki obiad na talerzu, szybki i przepyszny. Zakupić trzeba duże pieczarki aby zmieścić do środka dużo farszu a potem zajadać pyszny obiad. Udało mi się zakupić botwinkę i to dość smakowitą i stąd danie. Ewentualnie można dodać posiekanego buraka. Zachęcam do zrobienia. Pieczarki z botwinką. CZYTAJ DALEJ

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.