Przepis na : śniadanie
Soja to bogate źródło pełnowartościowego białka, zdrowych kwasów tłuszczowych. Posiada sporo witaminy C, B6, A, E, K oraz kwasu foliowego. Dzisiejsza pasta to skarbnica witamin a do tego pyszna, odżywcza i zdrowa. Na śniadanie do chleba czy jako dip do warzyw, czy sama będzie znakomita. Polecam gorąco i zapraszam do stołu. Pasta z soi. CZYTAJ DALEJ
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.