Pasta z soi

Pasta z soi

Przepis na : śniadanie

Soja to bogate źródło pełnowartościowego białka, zdrowych kwasów tłuszczowych. Posiada sporo witaminy C, B6, A, E, K oraz kwasu foliowego. Dzisiejsza pasta to skarbnica witamin a do tego pyszna, odżywcza i zdrowa. Na śniadanie do chleba czy jako dip do warzyw, czy sama będzie znakomita. Polecam gorąco i zapraszam do stołu. Pasta z soi. CZYTAJ DALEJ

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.