Dostałam temperówkę do warzyw pod choinkę i musiałam ją wypróbować kiedyś, jakoś nie było czasu. Temperówka jest extra ale warzywa muszą być grube i jędrne aby warzywne spaghetti było ładne i chrupiące. Jeśli nie macie takiej temperówki wystarczy pokroić warzywa na plastry a potem na cienkie paski i też będzie ok. Takie spaghetti jest zdrowe i pożywne a wygląda obłędnie. Marchew fioletową zakupiłam w sklepie internetowym Vegepack. Polecam gorąco. Marchewkowe spaghetti. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... ... czytaj dalej...
Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.