Majonez wegański znaleziony u Marty Dymek a tutaj tylko zmodyfikowany na moje potrzeby. Majonez jest zrobiony z aquafaby czyli wody z gotowania ciecierzycy. Wydaje się niemożliwe ze woda da się zamienić na majonez ale tak jest, uwierzcie mi na słowo i zabierajcie się za kręcenie majonezu. Najfajniejsze w nim to, że nie da się go popsuć tak jak tradycyjny, nie zważy się podczas kręcenia a smakuje obłędnie. Majonez wegański paprykowo - łososiowy. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...
Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.